Comenzi online 0767.229.885

local_shipping Transport gratuit prin curier la comenzile online peste 99,00 Lei

Beneficii:

watch_later Respectarea termenului de livrare

replay_30 Retur 30 de zile

gpp_good Garanție comercială 12 luni

wifi_protected_setup Înlocuirea produselor deteriorate

contact_support Consultanță gratuită

warning_amberATENȚIE! Produsele din plexiglas sau acrilic NU se curăță cu soluții pe baza de ALCOOL! play_circle Vezi VIDEO

478,49 Lei
Expediere în maxim 3 zile
Cel târziu pe 5 mar. vom preda comanda dumneavoastră la curier sau o puteți ridica de la sediul nostru din București, Drumul Lunca Priporului nr. 140, între 9:00-12:00 și 12:30-16:00 (pauza de masă: 12:00-12:30).
Cantitate:

Îți vom răspunde cu promptitudine între orele 8:00-16:30, de luni până vineri, în afara sărbătorilor legale.

Construcție solidă

Ușor de utilizat

Versatilitate

Expunere clară

Ai nevoie de grafică? Poți alege din categoria JJ Creative unul din următoarele trei pachete: * Basic * Standard *Premium și îți facem noi Printul

Pentru a putea realiza printurile avem nevoie de grafică în unul din următoarele formate la o rezoluție de minim 150 dpi (recomandat vectorial): pdf, .tiff, .cdr, .eps, .ai, .psd.

DESCRIERE

O soluție elegantă și practică pentru prezentarea meniurilor sau ofertelor în spații interioare. Cu un design modern, acest panou este perfect pentru restaurante, cafenele sau orice locație care dorește să comunice eficient cu clienții săi.
Formatul permite expunerea clară a meniurilor sau a ofertelor speciale, fiind ușor de citit și receptat de către clienți.
Piciorul realizat din profil oval de aluminiu și baza metalică asigură stabilitate și durabilitate, conferind produsului o calitate superioară.
Rama click permite schimbarea rapidă și ușoară a conținutului, fără a necesita instrumente sau cunoștințe tehnice speciale.
Produsul este ideal pentru expunerea în interior, în zone precum restaurante, cafenele, bistrouri sau pub-uri care doresc să-și prezinte meniurile într-un mod elegant, spații comerciale sau de servicii care doresc să comunice eficient ofertele sau informațiile relevante clienților, evenimente sau prezentări unde este necesară expunerea clară a informațiilor.
Acest panou reprezintă o soluție eficientă pentru promovarea și evidențierea produselor și serviciilor oferite de afacerea dumneavoastră într-un mod vizual atractiv și profesionist.

Specificații tehnice

Menu board NEGRU cu rama click inclinata 25/45 format A4 - 210x297mm mm (print),
- expunere: PORTRAIT ;
- picior realizat din profil oval Aluminiu vopsit in camp electrostatic NEGRU;
- baza metalica (fier) vopsita in camp electrostatic NEGRU, dimensiune: 330x330mm;
- rama click 25/45 fixa vopsita in camp electrostatic NEGRU;
- h total produs = 1135mm!
- greutate : 4 kg

PRODUS RECOMANDAT EXPUNERII INDOOR!